Champions League

Laurent Blanc: "Am obtinut o calificare meritata"

Tehnicianul formatiei Girondins Bordeaux, Laurent Blanc, a declarat, miercuri seara, ca gruparea franceza a meritat calificarea în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa dubla mansa cu grecii de la Olympiakos Pireu, informeaza AFP.

"Am facut un meci bun, am început foarte bine, am deschis scorul rapid. Per ansamblu, am jucat bine si calificarea este meritata. Din opt echipe calificate în sferturi, sunt sase, chiar sapte, care vor sa întâlneasca pe Girondins. În ceea ce ma priveste, eu vreau sa evit FC Barcelona, cea mai buna formatie din competitie", a declarat Blanc.

Antrenor Olympiakos Pireu: "Daca am fi crezut mai mult am fi putut obtine victoria"

Antrenorul formatiei Olympiakos Pireu, Bozidar Bandovici, a declarat, miercuri seara, dupa eliminarea din Liga Campionilor, ca, daca jucatorii sai ar fi crezut mai mult, ar fi putut obtine victoria în meciul cu Girondins Bordeaux, informeaza AFP.

"Felicit adversarul si cred ca meciul retur facut de noi a fost mai bun. Am primit foarte repede un gol, dar apoi am echilibrat jocul. În partea a doua am fost mai buni, am marcat si am avut ocazii. Daca am fi crezut mai mult am fi putut obtine victoria. Ma întreb cum am primit cele doua goluri, dar ne-am ridicat la nivelul adversarului. În Liga Campionilor, jucatorii arata mai multa motivatie decât în campionatul grec, se prezinta seriosi si disciplinati", a declarat Bandovici.

Formatia franceza Girondins Bordeaux s-a calificat în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, eliminând echipa greaca Olympiakos Pireu, scor general 3-1, dupa ce a câstigat, miercuri, meciul retur din optimi, disputat pe teren propriu, scor 2-1 (1-0).

Golurile gazdelor au fost marcat de Gourcouff '5 si Chamakh '88, în timp ce reusita oaspetilor a fost semnata de Mitroglou '65.

În tur, echipa franceza a câstigat cu scorul de 1-0.

Mediafax



Laurent Blanc: "Am obtinut o calificare meritata"