Champions League

Guardiola despre Messi: "Este cel mai bun"

Antrenorul formatiei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, miercuri seara, dupa calificarea în sferturile Ligii Campionilor, ca argentinianul Lionel Messi este cel mai bun jucator din lume si are mereu o influenta importanta în jocul echipei, informeaza AFP.

"Este o veste buna ca suntem în sferturi. În ultimii ani doar Manchester United a ajuns în sferturi, în calitate de detinatoare a trofeului. I-am felicitat pe jucatori, au raspuns bine în teren. Obiectivul meu este sa obtin tot ce e mai bun de la Zlatan Ibrahimovici (rezerva miercuri) deoarece este un jucator din alta dimensiune. Am ramas cu o impresie buna dupa meciul câstigat cu Valencia, cu Titi (n.r. - Thierry Henry) si Pedro si voiam sa revad din nou acest cuplu. Însa Titi va avea o revenire completa atunci când va juca pe partea stânga a atacului asa cum a jucat în centru. Astept mereu mai mult de la el, vreau sa fie mai agresiv în fata golului. Însa ne-a ajutat foarte mult. Yaya Toure este un mare jucator, a facut un mare meci. Stiam de ce este capabil Messi, este cel mai bun. Si cel mai bun mereu are o mare influenta. Michael Jordan a a avut multa influenta pentru Chicago Bulls. Messi la fel", a afirmat Guardiola.

Echipa spaniola FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat formatia germana VfB Stuttgart, scor general 5-1, câstigând, miercuri, meciul retur din optimi, disputat pe teren propriu, scor 4-0 (2-0).

Golurile echipei iberice au fost marcate de Messi '13, '60 Pedro '22 si Bojan '89.

La oaspeti, atacantul român Ciprian Marica a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Pogrebniak.

În tur, la Stutgart, scorul a fost egal 1-1.

Mediafax



Guardiola despre Messi: "Este cel mai bun"