Champions League

Guardiola: "Daca vrem sa castigam Liga Campionilor trebuie sa ne imbunatatim jocul"

Antrenorul Josep Guardiola a declarat, marti seara, dupa remiza cu VfB Stuttgart, scor 1-1, din optimile Ligii Campionilor, ca formatia FC Barcelona trebuie sa-si imbunatateasca jocul daca vrea sa castige trofeul, informeaza AFP.

"A fost un meci greu, adversarii au fost puternici. În repriza a doua am jucat mai bine si am obtinut un rezultat bun. Însa, daca vrem sa câstigam Liga Campionilor trebuie sa ne îmbunatatim jocul", a afirmat Guardiola.

Atacantul Thierry Henry a declarat ca VfB Stuttgart a prestat un joc foarte bun. "Cred ca remiza este meritata, desi poate putin cam generoasa pentru noi", a mentionat Henry.

Antrenor VfB Stuttgart: Nu putem fi prea optimisti pentru meciul retur cu FC Barcelona

Antrenorul formatiei VfB Stuttgart, Christian Gross, a declarat, marti seara, ca echipa germana nu poate fi prea optimista în vederea meciului retur cu FC Barcelona, din optimile Ligii Campionilor, dupa remiza din Germania, scor 1-1, informeaza AFP.

"Am facut o prima repriza de nivel înalt, însa nu am fost capabili sa continuam la fel si în partea secunda. Acum trebuie sa facem un rezultat bun la Barcelona, dar nu putem fi prea optimisti pentru meciul retur", a afirmat Gross.

Portarul Jens Lehmann crede ca VfB putea învinge FC Barcelona. "Cu acest rezultat avem o sansa de a face o surpriza. Barcelona a jucat foarte bine. În retur va fi greu, pentru ca la 0-0 sunt calificati. Însa FC Barcelona este o echipa care nu stie sa joace la 0-0 si probabil aici este sansa noastra", a declarat Lehmann.

Formatia germana VfB Stuttgart, cu românul Ciprian Marica pe gazon din minutul 64, a terminat la egalitate, marti, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, pe teren propriu, cu echipa spaniola FC Barcelona, în mansa întâi a optimilor de finala din Liga Campionilor. Gazdele au deschis scorul prin internationalul german de origine braziliana Cacau '25, iar oaspetii au egalat prin suedezul de origine croato-bosniaca Ibrahimovici '52.

Mediafax



Guardiola: "Daca vrem sa castigam Liga Campionilor trebuie sa ne imbunatatim jocul"