Champions League

Leonardo: "Nu meritam sa pierdem"

Antrenorul Leonardo a declarat, marti seara, ca formatia sa, AC Milan, nu merita sa pierda partida cu Manchester United, scor 2-3, din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza AFP.

"Nu meritam sa pierdem. Însa nu s-a terminat totul. Trebuie sa câstigam cu 2-0 în Anglia, nu este un rezultat greu de obtinut. Când am reusit sa ne facem jocul, am dominat Manchester. În prima repriza putea fi 3-0 în favoarea noastra. Am primit golul egalizator de la Scholes în momentul în care Antonini era în afara terenului accidenta. Am primit trei goluri nemeritate si am marcat doua când ar fi trebuit sa dam mai multe", a declarat Leonardo.

Mijlocasul David Beckham, care a reîntâlnit fosta sa echipa, a declarat ca milanezii mai au sperante de calificare dupa ce Seedorf a reusit sa înscrie golul de 3-2.

Formatia italiana AC Milan a pierdut, scor 2-3 (1-1), partida sustinuta, marti, pe teren propriu, în fata echipei engleze Manchester United, în mansa tur a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Golurile oaspetilor au fost marcate de Scholes '36 si Rooney '66, '74, în vreme ce reusitele gazdelor au fost semnate de Ronaldinho '3 si Seedorf '85.

Returul va avea loc pe data de 10 martie, pe arena Old Trafford din Manchester.

Mediafax



Leonardo: "Nu meritam sa pierdem"