Champions League

Campioana joaca pentru un jackpot urias

Unirea Urziceni este gata de o performanta magnifica pentru fotbalul romanesc. Echipa din micutul oras din Baragan poate da lovitura in Liga Campionilor, in cazul in care va reusi o victorie impotriva lui Glasgow Rangers.
Un succes contra scotienilor ar reprezenta un lucru nemaiintalnit in fotbalul romanesc: doua victorii la rand in Liga Campionilor, in noul format. Totodata, ialomitenii isi vor asigura locul trei, care duce in primavara Ligii Europa, dar isi vor mari si sansele de calificare in optimile Ligii Campionilor.

Contracandidata pentru locul doi, VfB Stuttgart, va juca in deplasare la FC Sevilla, contra echipei care a dominat autoritar grupa, iar cel mai probabil rezultat ar fi o victorie a andaluzilor. Asfel, in cazul unei victorii, formatia lui Dan Petrescu ar avea nevoie de doar o remiza la Stuttgart pentru a merge mai departe in Liga Campionilor, indiferent de celelalte rezultate.

In cazul in care va reusi o calificare in optimile Ligii Campionilor, Unirea Urziceni se va umple de bani! Pe langa cele 7.1 milioane de euro primite pentru accederea in grupe, echipa lui Dan Petrescu are deja asigurate 1.2 milioane de euro, dupa primele trei partide. Iar daca scenariul s-ar completa cu o victorie contra lui Rangers si un egal la Stuttgart, campioana ar mai primi 1.2 milioane, carora li se adauga 3 milioane de euro pentru calificarea in optimi.

Totul ar insemna 12.5 milioane de euro, insa campioana va mai primi bani si din "market pool" si bilete, ajungand la un total de aproximativ 17 milioane de euro, din care si-ar asigura bugetul pentru urmatorii trei ani.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Nicu, MAftei, Galamaz, Brandan - Ricardo - Varga, Balan, Apostol, Frunza, Bilasco
Antrenor: Dan Petrescu

Glasgow Rangers: McGregor - Whittaker, Weir, Wilson, Papac - Naismith, Davis, Thompson, Lafferty - Miller, Boyd
Antrenor: Walter Smith

Onlinesport


Campioana joaca pentru un jackpot urias