Champions League

Timisoara crede in minuni

Doar printr-o minune mai poate prinde Timisoara grupele Ligii Campionilor, insa banatenii spun ca-si vor juca sansa pana la capat. De la ora 21:45, cu o formatie decimata de accidentari si suspendari, Timisoara incearca una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului romanesc.
VfB Stuttgart a transat primul meci in doar doua minute, dar oficialii echipei de pe Bega spun ca inca mai cred in sansele de calificare, deoarece in fotbal totul este posibil.

"Sansele ar fi de 1%, insa sa nu uitam ca in afara celor doua goluri, in meciul tur diferenta dintre cele doua echipe nu a fost una prea mare, asa ca noi speram sa producem surpriza", a anuntat Gheorghe Chivorchian.

De partea cealalta, nemtii se vad deja in grupe si numesc "un dezastru" o eventuala ratare a prezentei in grupe. Marica este anuntat titular si spera sa dea gol Timisoarei.

Ioan Ovidiu Sabau se confrunta cu mai multe probleme de lot inaintea acestei partide. Parks, Cisovky si Nibombe revin dupa accidentari usoare, in timp ce Dan Alexa si Artiom Karamian sunt suspendati.

La nemti, marcatorul golului cu numarul doi de la Timisoara, Aleksander Hleb nu va fi folosit de Markus Babbel, fiind accidentat dupa ultima etapa din campionatul Germaniei.

Echipe probabile:
VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Magnin, Gebhart - Khedira, Delpierre, Hitzlsperger, Elson - Marica, Pogrebniak
Antrenor: Markus Babbel

FC Timisoara: Pantilimion, Bonfim, Cisovky, Nibombe, Latovlevici - Stancu, Bourceanu, Borbely, Arman Karamian - Parks, Bucur
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

Onlinesport


Timisoara crede in minuni