Champions League

Skibbe: "Steaua e bine organizata in aparare"

Antrenorul lui Galatasaray, Michael Skibbe, a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Steaua de la Istanbul si a subliniat ca ros-albastrii sunt o echipa cu o aparare buna, dar care poate pune probleme si in ofensiva.
"Am vazut Steaua saptamana trecuta, ei sunt bine organizati defensiv, stau bine in teren si au jucatori buni in ofensiva, care pot sa dribleze, dar si un atacant de forta, care ne poate pune probleme", a spus Skibbe.

Antrenorul german nu este ingrijorat de faptul ca echipa sa a avut o comportare mediocra in jocurile de pregatire, dar spune ca este in cautarea unui atacant dupa retragerea lui Hakan Sukur. "Am avut foarte multe ocazii in meciurile amicale, le-am irosit, dar n-am motive sa cred ca maine nu vom reusi sa inscriem, pentru ca suntem o echipa puternica si nicio formatie nu ar fi fericita sa ne intalnesca, in caz ca vom ajunge in faza grupelor. Nu e foarte interesant daca bati sau pierzi in meciurile de pregatire, e important sa aduni meciuri pentru a cristaliza o formula de echipa care sa fie exersata la antrenamente. Totusi, inca mai cautam un atacant sa-l inlocuiasca pe Sukur", a completat Skibbe.

Tehnicianul lui Galatasaray a confirmat ca Aykut va fi titular in poarta, iar Lincoln va incepe si el din primul minut. Skibbe a spus ca Harry Kewell este indisponibil pentru jocul cu Steaua.

Onlinesport: Andrei Preotu



 


Skibbe: "Steaua e bine organizata in aparare"