Champions League

Blat la tragerea la sorti a Ligii Campionilor?

Oficialii UEFA sunt in stare de alerta dupa ce publicatia engleza The Mirror a scris ca rezultatele tragerii la sorti de la Nyon pentru sferturile de finala ale Ligii Campionilor au fost afisate pe mai multe forumuri cu doua ore inainte de eveniment.

Vineri dimineata, pe mai multe forumuri cu profil sportiv a fost publicat tabloul complet al sferturilor de finala din Liga Campionilor, ceea ce i-a facut pe reprezentantii caselor de pariuri sa scoata din oferta pariurile pe aceasta tema. Iata unul dintre forumuri, pe care a aparut tragerea exacta cu ore bune inainte ca aceasta sa aiba loc.

FORUM: Comentati posibilul blat de la UEFA.

Totusi, oficialii UEFA neaga un eventual blat. "Nu exista nici o posibilitate ca tragerea la sorti sa fie trucata deoarece a fost facuta in fata a milioane de telespectatori si in fata oficialilor si a conducerii cluburilor. Nu vad cum ar fi fost posibil, bilele nu erau marcate, au fost puse in boluri si rotite inainte de extragere. Am fost la extragere de dimineata si totul a fost perfect. Nu inteleg cum s-a intamplat", a spus un purtator de cuvant al UEFA.

Onlinesport



Blat la tragerea la sorti a Ligii Campionilor?