Ligue 1

Boloni nu mai are scapare: Lens este ca si retrogradata in Ligue 2

Tehnicianul formatiei RC Lens, Ladislau Boloni, a declarat ca echipa sa, ocupanta penultimului loc în clasamentul campionatului Frantei, se afla într-o situatie aproape fara speranta si ar avea nevoie de un miracol constând în succese în toate partidele de pâna la finalul sezonului.
"Echipa a avut curajul de a reveni dupa ce am primit golul de 0-1. A fost foarte interesant, pentru ca, pe lânga faptul ca am marcat goluri frumoase, ne-am si creat ocazii bune. Din nefericire nu am stiut sa concretizam acele ocazii. Afost dificil pentru jucatori din punct de vedere psihic, dar putin si fizic. Ambele echipe au avut o prima repriza foarte buna.

"Spre final, trebuia sa mai rezistam zece minute si nu am stiut sa o facem. Din cauza unei lipse de maturitate. În orice caz, când lucrurile iau o turnura urâta nu mai ai ce sa faci. Ne aflam într-o situatie complicata. Este aproape fara sprenata. Pentru a face ceva, ne-ar trebui un miracol. Acest miracol ar fi succese suta la suta. Nu stiu daca putem face asta, dar ne vom pregati în acest scop", a spus Boloni, informeaza presa franceza.

Fundasul Alaeddine Yahia considera ca acest sezon este unul "negru" pentru RC Lens. "Aceasta seara (n.r. - seara de sâmbata) este o catastrofa. Mai aveam o speranta infima daca învingeam. Acum cred ca ar trebui un cataclism ca sa ne salvam. Trebuie sa încetam sa visam. Am încetat demult sa mai cred în Mos Craciun. Dar cel putin vom încerca sa încheiem sezonul cu capul sus", a afirmat Yahia.

Formatia RC Lens, antrenata de Ladislau Boloni, a fost învinsa, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), de echipa Lorient, într-un meci din etapa a 33-a a campionatului Frantei. Golurile echipei Lens au fost marcate de Demont '35 si Eduardo '36. Pentru Lorient au înscris Gameiro '21, '84 si Amalfitano '90+2 (penalti).

RC Lens ocupa, dupa 33 de etape, locul 19 în clasamentul campionatului francez, cu 30 de puncte, în timp ce Nancy, formatia de pe pozitia 17, ultima neretrogradabila, are 38 de puncte.

Mediafax



Boloni nu mai are scapare: Lens este ca si retrogradata in Ligue 2