Ligue 1

Daniel Niculae: "Important este sa ajut echipa sa-si atinga obiectivele"

Atacantul Daniel Niculae a declarat ca obiectivul sau este sa-si ajute coechipierii de la Auxerre si a subliniat ca rolul sau este sa înscrie si sa dea pase de goluri, informeaza publicatia Le Progress.

"Ma simt bine aici, chiar din ce în ce mai bine. Îmi face placere sa-i ajut pe altii si cred ca se vede acest lucru. Pentru mine important este sa ajut echipa sa-si atinga obiectivele. Rolul meu este sa marchez si sa dau pase de gol. Vestea buna e ca înca stiu sa înscriu goluri. Sunt bucuros ca am marcat, dar nu este o obsesie pentru mine. Important este ca toate aceste goluri conteaza. La Nancy, golul meu ne-a adus trei puncte", a declarat Niculae.

Daniel Niculae a marcat pentru Auxerre patru goluri în acest sezon si a dat sapte pase decisive.

Antrenorul Jean Fernandez l-a laudat pe Niculae, despre care a spus ca reprezina o piesa esentiala în dispozitivul echipei. "În raport cu anul trecut, noi nu cvredeam ca va face acest sezon bun. L-am luat pentru marca, dar el face si o buna treaba defensiva. Are o relatie extrem de buna de joc cu Jelen si le face placere sa joace împreuna", a declarat Jean Fernandez.

Auxerre joaca în aceasta seara cu Lorient, în etapa a XXXIII-a a campionatului Frantei.

Mediafax



Daniel Niculae: "Important este sa ajut echipa sa-si atinga obiectivele"