Ligue 1

Liderul Bordeaux a pierdut la Rennes, scor 4-2

Campioanii de la Girondins Bordeaux au fost surprinsi, sambata seara, de Rennes, in etapa a 23-a din Ligue 1, fomatia bretona impunandu-se pe teren propriu cu un neasteptat 4-2.
Gazdele au condus cu 3-0 in urma reusitelor semnate de Marveaux (min.3), Briand din penalty (min.17) si Bangoura (min.48), dupa care elevii lui Laurent Blanc au revenit pe tabela cu doua goluri intr-un interval de doar patru minute.

Gouffran (min.64) si Wendel (min.68) au dat semnalul revenirii girondinilor, dar cei care au inchis tabela au fost tot bretonii de la Rennes prin Gyan (min.78).

De infrangerea liderului Bordeaux a profitat Montpellier, formatie care s-a apropiat la trei puncte de echipa lui Blanc in urma succesului obtinut, scor 2-0, pe terenul lui Boulogne.

Intr-o alta partida disputata, sambata seara, lanterna rosie Grenoble a administrat un aspru 5-0 lui Auxerre, atacantul Daniel Niculae nefiind in lotul formatiei lui Jean Fernandez. Akrour si Matsui si-au trecut in cont cate o dubla, in timp ce sarbul Ljuboja a deschis scorul.

Fara noua achizitie Dubarbier, Lorient s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Paris Saint Germain, golurile oaspetilor fiind marcate intr-un interval de doar 12 minute. Vahirua a deschis scorul din penalty in minutul 24, Gameiro a majorat avantajul dupa doar doua minute, iar Amalfitano a inchis tabela in minutul 36.

Lens a trecut pe teren propriu de Le Mans, scor 2-1, in timp ce alte doua meciuri s-au incheiat cu acelasi scor, 1-1, Nice-Lille, respectiv Sochaux-Nancy.

Duminica sunt programate ultimele trei intalniri ale rundei din Ligue 1: Saint-Etienne - AS Monaco, Toulouse - Olympique Lyon si Olympique Marseille - Valenciennes.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Liderul Bordeaux a pierdut la Rennes, scor 4-2