Ligue 1

Remize pentru Lyon si Bordeaux in Ligue 1

Adversara Stelei din Grupa F a Ligii Campionilor, Olympique Lyon, a remizat, sambata, scor 0-0, pe terenul lui Auxerre, intr-un meci din etapa a 10-a a campionatului Frantei, informeaza L'Equipe.

Daniel Niculae a fost titular la Auxerre si a evoluat pana in minutul 89.

Antrenorul lui Olympique Lyon, Claude Puel, a folosit urmatoarea formula: Vercoutre - Reveillere, Cris, Boumsong, Grosso - Juninho, Toulalan, Kallstrom (Pjanic 46) - Keita, Benzema (Makoun 84), Ederson (Fred 73).

In urma acestui rezultat, Lyon a acumulat 21 de puncte si ramane pe primul loc in clasament, dar ar putea fi depasita de Olympique Marseille, care va evolua duminica. De partea cealalta, Auxerre se afla pe locul 12, cu 12 puncte

Steaua va intalni pe Olympique Lyon la 5 noiembrie, in deplasare, intr-un meci din Grupa F a Ligii Campionilor. In partida tur, Lyon s-a impus la Bucuresti cu scorul de 5-3.

Bordeaux a remizat cu Nice, scor 2-2, intr-un meci din etapa a 10-a a Ligue 1

Adversara lui CFR Cluj din Grupa A a Ligii Campionilor, Girondins Bordeaux, a remizat, sambata, cu Nice, scor 2-2, in deplasare, intr-un meci din etapa a 10-a a campionatului francez de fotbal, informeaza L'Equipe.

Golurile lui Bordeaux au fost marcate de Wendel (11) si Cavenaghi (57), iar pentru gazde au punctat Mouloungui (84) si Remy (90+6).

Antrenorul lui Bordeaux, Laurent Blanc, a folosit urmatoarea formula de echipa: Rame - Placente, Planus, Diawara, Chalme - Gouffran (Obertan 66), Ducasse, Fernando, Wendel (Diarra 79) - Cavenaghi (Gourcuff 66), Chamakh.

In urma acestui rezultat, Bordeaux a acumulat 18 de puncte si se afla pe locul 4 in clasament, la trei puncte in spatele liderului Olympique Lyon.

Campioana Romaniei, CFR, va intalni pe Girondins Bordeaux la 4 noiembrie, la Cluj, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor. In partida tur, gruparea franceza s-a impus cu scorul de 1-0.

NewsIn



Remize pentru Lyon si Bordeaux in Ligue 1