Stranieri

Arabii il pun in garda pe Olaroiu

Jurnalistii din Emiratele Arabe Unite il avertizeaza pe Cosmin Olaroiu ca atacul pe care Diego Armando Maradona l-a lansat sambata este doar o mica parte din ceea ce poate scoate pe gura fostul mare fotbalist argentinian.
"Cosmin ar trebui sa se considere norocos ca Maradona n-a luat personal conflictul dintre ei doi. Cei care il cunosc pe argentinian stiu ca se poate mai rau", a scris The National.

Fostul star al fotbalului argentinian a rabufnit dupa ce, la finalul meciului cu Al-Nasr, a fost intrebat in ce relatii se afla cu Cosmin Olaroiu.

"Olaroiu isi cauta probleme cu mine si cu ceilalti antrenori importanti deoarece doreste sa devina faimos, sa castige notorietate", a afirmat Maradona.

In plus, Maradona a tinut sa puna la indoiala si calitatile de antrenor pe care Olaroiu le are, sustinand ca romanul nu are nici un merit pentru ca Al-Ain a ajuns pe primul loc in Emirate.

"A ajuns pe primul loc cu noroc. L-au salvat jucatorii pentru ca altfel era demis de mult timp de la echipa", a mai spus Maradona.

Al-Ain ocupa prima pozitie in Emirate, la patru punte de locul doi si la opt de Al-Wasl, echipa lui Diego Armando Maradona.

Onlinesport


Arabii il pun in garda pe Olaroiu