Stranieri

Mutu, groparul Cesenei. Torje e lider in Italia

Adi Mutu a fost groparul Cesenei in meciul cu Chievo, terminat la egalitate 0-0. In schimb, Torje a fost din nou titular si a urcat pe primul loc in Italia.
"Briliantul" a avut o prima repriza modesta, atingand rareori mingea spre nemultumirea fanilor. In partea secunda, Mutu a continuat in aceeasi maniera desi a fost ceva mai activ.

Mutu s-a facut de ras cu un sut din lovitura libera in peluza, iar apoi cand echipa avea nevoie mai mult ca oricand de el a ratat un penalty in minutul 61.

Fanii si-au pierdut rabdarea cu Mutu si l-au fluierat copios dupa ratarea penaltiului. Cesena a facut 0-0 cu Chievo si ramane fara victorie in acest sezon.

Fluieraturi s-au auzit si in minutul 87 cand Mutu a fost scos de pe teren, numai ca de aceasta data fanii au fost mult mai revoltati.

Intr-un alt meci de duminica, Udinese a urcat pe primul loc in Italia dupa victoria cu 2-0 de pe teren propriu cu Bologna, in care Betia si Di Natale au fost eroii friulanilor.

Fostul dinamovist a inceput din nou ca titular, facand cuplu in atac cu Antonio Di Natale. Daca in prima repriza nu prea s-a vazut, Torje a iesit la rampa in startul partii secunde, cand a ratat o buna sansa de a marca.

Torje a fost scos de pe teren in minutul 68, locul sau fiind luat de Abdi.

Onlinesport


Mutu, groparul Cesenei. Torje e lider in Italia