Stranieri

Mega-scandal: Super-Dan, suspectat de blaturi

Pe val in Rusia, unde a impresionat prin rezultatele din acest sezon, Dan Petrescu este implicat intr-un scandal de proportii, alaturi de Janos Szekely si Mihaita Plesan. In premiera pentru Romania, Onlinesport.ro va prezinta detaliile scandalului care a zguduit Rusia!
Viitoarea partida pe care Dan Petrescu o va disputa in Rusia, pe teren propriu cu Volga Nijni Novgorod, a fost scoasa de la pariuri de multe agentii, fiind suspecta de blat.

La unele agentii partida este in continuare in oferta, dar cota pentru o victorie a celor de la Volga a scazut de la 5 la 1.40! Bookmakerii insinueaza astfel ca Dan Petrescu le va cere jucatorilor sai sa piarda meciul!

In plus, presa din Rusia sustine ca intre cele doua cluburi exista relatii foarte bune, fapt ce alimenteaza suspiciunile aparute.

Reprezentantii Federatiei de Fotbal din Rusia au anuntat ca vor sta cu ochii pe aceasta partida, deoarece au primit si ei mai multe informatii de acest gen.

"Din pacate, acum nu putem face o actiune drastica sau sa luam masuri pentru a stopa ceva. Avem informatii, vom vedea ce se va intampla si vom lua masuri. Intre timp, nu am permisiunea sa comentez acest subiect", a declarat Anzor Kovazashivili, oficial al RFU.

Partida dintre Kuban Krasnodar si Volga se va disputa duminica, de la ora 19:00.

Onlinesport


Mega-scandal: Super-Dan, suspectat de blaturi