Stranieri

Iacob, tepuit cu 1 milion de euro

Criza economica din Grecia a facut victime si printre fotbalistii romani. Unul dintre ei este Victoras Iacob, care a luat cea mai mare teapa din viata: 1 milion de euro!
Fostul stelist n-a mai vazut nici un ban in ultimul an si a ajuns la capatul rabdarii. Mai ales ca suma nu este deloc mica, ba dimpotriva! Putin peste un milion de euro ii datoreaza Iraklis, insa clubul i-a transmis in repetate randuri ca nu are cum sa-i inapoieze aceasta suma.

Iacob i-a amenintat pe greci cu un memoriu, care ar baga clubul si mai mult in colaps dupa ce a fost deja retrogradat, insa sefii lui Iraklis n-au reusit sa faca rost de bani.

Ei l-au chemat pe Iacob intr-o sedinta in care s-a incercat gasirea unei solutii, dar romanul a plecat la fel de nemultumit, cu gandul ca banii sunt aproape imposibil de recuperat. Grecii i-au transmis lui Iacob ca daca va depune memoriu, clubul va da faliment.

"Imi datoreaza o suma mare, e adevarat, dar nu am depus memoriu. Inca mai am rabdare, sper sa se gaseasca o solutie", a afirmat Iacob.

In aceeasi situatie cu Iacob sunt si Bogdan Mara (liber de contract) si fostul CFR-ist Dani, dar sumele pe care ei trebuie sa le primeasca sunt mai mici.

Onlinesport


Iacob, tepuit cu 1 milion de euro