Stranieri

Nesu si-a rupt gatul si a fost operat in aceeasi zi

Siteul oficial al lui FC Utrecht anunta marti seara, la ora 22:00, ca 'Operatia lui Nesu a reusit". Mihaita Nesu si-a rupt gatul marti dimineata, la antrenament, dupa ce s-a ciocnit cu un coleg. El nu isi mai simtea corpul de la gat in jos, asa cum i-a spus medicului echipei, pentru ca spre seara sa inceapa sa isi simta putin membrele. Nesi s-a accidentat marti la antrenament si si-a rupt o vertebra cervicala.
Interventia de marti suferita de Nesu la vertebrele cervicale rupte s-a incheiat cu bine, ceea ce l-a facut pe medicul  clubului, Simon Goedegebuure, sa spuna operatia  a fost un succes. "Trebuie sa mai asteptam urmatoarele zile sau saptamani pentru a vedea daca Mihai isi revine si isi va simti complet mainile si picioarele".

La ntrenamentul de marti dimineata Mihaita Nesu a cazut lat in urma unui duel cu Alje Schut. Fostul stelist a fost transportat de urgenta la spital cu ambulanta, iar colegii sai s-au declarat socati de intensitatea accidentului. Nesu s-a accidentat in zona superioara a coloanei vertebrale si spunea ca nu simte nimic de la barbie in jos. Dupa cateva ore a inceput sa isi simta putin mainile si picioarele.

Directorul tehnic al clubului la care activeaza românul, Foeke Booy,a spus si el marti seara ca "Nesu îsi simte putin mâinile si picoarele".

Într-o declaratie oferita Radio M, el a spus ca jucatorul "are cel putin o vertebra fracturata". "Acum este în operatie. Are cel putin o vertebra cervicala rupta, ceea ce este foarte grav. Ce efect va avea? Nu pot spune. Si jucatorul cu care s-a ciocnit este foarte afectat. În fotbal se poate întâmpla orice, însa asta este foarte ciudat", a afirmat Booy pentru postul Radio M.

Site-ul oficial al lui FC Utrecht mentioneaza ca accidentarea lui Nesu a venit ca urmare a caderii acestuia dupa ciocnirea cu coechipierul sau, Alje Schut.
O ambulanta a patruns pe gazon imediat dupa contactul dintre Nesu si Schut, iar jucatorul roman a fost transportat de urgenta la spital.

In timp ce medicii ii acordau lui Nesu primele ingrijiri pe gazon, antrenamentul lui Utrech s-a intrerupt, toti colegii strangandu-se in jurul romanului.

"Jucatorii sunt in stare de soc si sunt foarte afectati dupa acest accident. Suntem alaturi de Mihaita", a spus purtatorul de cuvant al clubului Utrecht.

Apropiati ai echipei FC Utrecht au dezvaluit imediat dupa accident ca  "Nesu nu simte nimic de la barbie in jos".

Onlinesport



Nesu si-a rupt gatul si a fost operat in aceeasi zi