Stranieri

Turcii despre Hagi: "O imitatie proasta a lui Lucescu"

Zilele lui Gica Hagi la Galatasaray sunt pe sfarsite, iar turcii ii canta deja prohodul. Ziarele din Turcia fac o comparatie intre Hagi si Lucescu, sustinand ca "Regele" este doar o imitatie proasta a lui "Il Luce".
Millyet a observat ca Hagi a incercat sa joace acelasi sistem 4-3-3, care a dat roade in mandatul lui Mircea Lucescu, insa cu multe erori, reprofilari si cu frica de a-si asuma riscuri din partea "Regelui".

Pe durata mandatului de la Galatasaray, Lucescu observa adversarii chiar si pana dimineata si le oferea jucatorilor sai toate informatiile posibile, in timp ce turcii ii reproseaza lui Hagi ca nu a fost in stare sa creeze un bloc defensiv.

"Cariera lui Hagi in Turcia este incheiata, poate pentru totdeauna. Acum probabil va merge in Antalya (n.n. Galatasaray va disputa un meci amical sambata) doar pentru vacanta. Fotbalist extraordinar, antrenor slab. Dar Gica Hagi cel putin a incercat sa implementeze un proiect de succes. A fost un plan (poate cu multe scapari), dar a incercat tot ce a avut mai bun", a scris sursa citata.

Onlinesport


Turcii despre Hagi: "O imitatie proasta a lui Lucescu"