Stranieri

Musulmanii solicita expulzarea lui Radoi: "Afara cu paganul!"

Mirel Radoi nu scapa de probleme in Arabia Saudita, unde si-a pus in cap chiar si preotii! Fostul capitan din Ghencea este amenintat cu expulzarea din Arabia Saudita si este acuzat ca ar fi posedat de fortele malefice!
Un preot musulman, pe numele sau Ben Mohamed Amasimiri, a lansat un atac dur la adresa lui Mirel Radoi, pe care il acuza ca are o influenta negativa asupra tinerilor din Arabia Saudita.

Motivul pentru care Amasimiri s-a luat de Radoi este incredibil: mijlocasul roman a sarutat o cruciulita in public, in timpul unui meci!

"Acest om are influente diavolesti, malefice! Este un exemplu negativ pentru copiii musulmani! A indemnat oamenii sa procedeze precum el, este un pagan! Afara cu el! Am inteles ca acest jucator nu a mai sarutat niciodata crucea pana sa ajunga in Arabia Saudita.

Am avertizat in mod repetat si am prezentat riscurile sa avem un asemenea jucator la noi in tara. Are o ideologie diavoleasca si imorala, ce poate fi daunatoare pentru copiii nostri", a tunat Amasimiri.

De asemenea, Amasimiri a sustinut ca a primit informatii conform carora Radoi este un jucator dur, caruia ii place sa se bata.

"Cand am cerut referinte despre acest jucator, am aflat ca are numeroase antecendente. A incercat sa atace mai multi jucatori, este foarte violent si copiii nostri l-ar putea imita", a incheiat Amasimiri.

Onlinesport


Musulmanii solicita expulzarea lui Radoi: "Afara cu paganul!"