Stranieri

Regele a oprit Revolutia Radoi

Mirel Radoi a scapat de suspendarea de trei etape pe care a primit-o in urma unei intrari nesportive. Decizia a fost la nivel inalt, data de cea mai importanta persoana din Arabia Saudita, Regele Abdullah bin Abdul-Aziz. Acesta a luat seama de scandarile fanilor de pe stadioane, dar si de iesirile in strada ale suporterilor care (la cate se intampla acum in acea zona) puteau degenera in cine stie ce probleme sociale.
Fericire mare in Arabia Saudita, dupa ce operatia Regelui Abdullah bin Abdul-Aziz a reusit. Intors in Regat, Abdullah a luat mai multe decizii, printre care si anularea tuturor suspendarilor din lumea sportului. Implicit, si pe cea a lui Mirel Radoi.

Fanii lui Al-Hilal au salutat decizia Regelui, caruia i-au transmis mai multe mesaje de sanatate si de preaslavire.

Mirel Radoi a avut ocazia sa il cunoasca personal pe Regele Abdullah in urma cu un an, cu ocazia sosirii in Arabia Saudita a lui Inter Milano, pentru un meci amical cu Al-Hilal.

Trei, cinci, trei, doua


Acesta este traseul etapelor de suspendare pe care Radoi le-a primit din partea tuturor factorilor decizionali din Arabia Saudita.

Initial, suspendarea a fost de trei etape, dar a fost marita aproape instantaneu la cinci etape. Federatia a intervenit si a redus suspendarea la trei etape, insa in cele din urma cuvantul Regelui a fost decisiv.

Fostul international a ispasit doar doua meciuri de suspendare, cu Al-Ahli, in Cupa Printului, si Al-Shabab, in campionat.

Radoi va reveni pe gazon in meciul de vineri, cu Al-Fateh. Numai bine pentru Al-Hilal, deoarece Aziz s-a accidentat si formatia din Riad avea mari probleme.

Onlinesport


Regele a oprit Revolutia Radoi