Stranieri

Ultima sansa pentru Hagi in Turcia

Cotidianul turc Star noteaza, luni, ca tehnicianul Gheorghe Hagi va fi demis de la gruparea Galatasaray în cazul în care echipa din Istanbul va fi eliminata din Cupa Turciei, dupa mansa secunda a optimilor de finala, cu Gaziantepspor, programata la 2 martie.

Star scrie ca daca Galatasaray va renunta la serviciile lui Hagi, prima varianta pentru postul de antrenor ar fi fostul selectioner al Turciei, Mustafa Denizli. "Soarta lui Hagi depinde de returul cu Gaziantepspor din Cupa Turciei (n.r. - în tur, Galatasaray a fost învinsa în deplasare, cu scorul de 3-2). Scaunul lui Gheorghe Hagi se clatina", mentioneaza sursa citata.

Internethaber.com noteaza ca faptul ca Galatasaray nu joaca fotbalul dorit, în ciuda achizitiilor facute în aceasta iarna, a facut sa creasca posibilitatea ca gruparea sa renunte la serviciile lui Hagi la sfârsitul sezonului. Site-ul turc precizeaza ca presedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a discutat deja cu tehnicianul german Christoph Daum, care ar fi încântat de un angajament în Turcia.

Echipa Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, a egalat propriul record de zece înfrângeri înregistrate într-un sezon, dupa ce a pierdut, sâmbata, scor 0-1, partida cu Gaziantepspor, din etapa a XXI-a a campionatului Turciei.

Galatasaray a mai înregistrat zece înfrâgeri într-un sezon în 1969/1970 (locul 7 în clasamentul final), în 1981/1982 (locul 11) si în 2003/2004 (locul 6).

Mediafax



Ultima sansa pentru Hagi in Turcia