Stranieri

Hagi si-a pus in cap vestiarul si este acuzat de incompetenta

Mijlocasul echipei Galatasaray Istanbul, Zvjezdan Misimovici, a lansat un atac violent la adresa lui Hagi. Bosniacul sustine ca intreg lotul lui Galatasaray rade de deciziile lui Hagi, in timp ce transferurile facute l-au facut sa devina ironic. Pe cand era la Timisoara, Hagi era cunoscut pentru indicatiile tehnice de pe banca. Acestea nu depaseau bariera "hai baieti", "pe ei", "du-te si fa ce stii mai bine" etc.
"Nu avem ce sa spunem în ceea ce îl priveste pe Hagi ca fotbalist. Însa este imposibil sa zicem acelasi lucru despre felul în care antreneaza. Consider ca nu întelege deloc meseria de antrenor. Aproape toti colegii mei sunt de aceeasi parere cu mine. Când lua o decizie, râdeam cu totii de el, spunând ca iar se prosteste...", a spus Misimovici.

Totodata, jucatoril bosniac l-a criticat pe Hagi pentru faptul ca l-a folosit pe un alt post decat cel de baza.

"Când am venit la Galatasaray, echipa era pregatita de un antrenor faimos în întreaga lume, Rijkaard. Apoi a venit Hagi si în ciuda tuturor insistentelor mele, nu m-a folosit în locul meu obisnuit. Nu stiu de ce a facut asta. Cred ca nici el nu stie. Oricum, apoi m-a lasat în afara lotului", a mai spus Misimovici.

Transferurile facute de Gica Hagi in aceasta iarna au fost si ele un motiv de nemultumire pentru Misimovici, care pune la indoiala valoarea lui Culio si Stancu.

"Au achizitionat jucatori, când eu sunt aici. În plus, i-au adus din România . Nu am înteles de ce i-au transferat pe acei jucatori", a incheiat Misimovici.

Onlinesport


Hagi si-a pus in cap vestiarul si este acuzat de incompetenta