Stranieri

Rusii i-au dat teapa lui Petrescu

Desi i-a promovat la pas in prima liga din Rusia, sefii lui Kuban Krasnodar nu isi onoreaza promisiunile pe care le-au facut fata de antrenorul roman in urma cu un an.
In momentul in care s-a dus la Kuban Krasnodar, rusii l-au ademenit cu un buget de peste 40 de milioane de euro. Petrescu a acceptat oferta lor, insa s-a lovit inca din primele saptamani de probleme.

Petrescu a inaintat o lista cu sapte jucatori romani, dar rusii nu i l-au adus decat pe Gigel Bucur. In rest, Petrescu a fost nevoit sa incropeasca peste noapte un lot format din jucatori ramasi liberi de contract.

Chiar si asa, Petrescu a promovat la pas in prima liga din Rusia, avand promisiunea sefilor lui Kuban ca i se va oferi un buget consistent pentru transferuri.

Sefii lui Kuban au uitat din nou promisiunile pe care i le-au facut lui Petrescu si nu i-au adus nici un jucator dintre cei pe care i-a dorit.

Pana in acest moment, Kuban a transferat doar jucatori liber de contract din liga a doua din Rusia, spre nemultumirea lui Petrescu. "Bursucul" se va intalni vineri cu conducerea clubului pentru a le transmite ca ia in calcul posibilitatea de a pleca, in cazul in care nu ii vor fi adusi jucatorii de care are nevoie.

Onlinesport


Rusii i-au dat teapa lui Petrescu