Stranieri

Hagi, ca si demis

Infrangerea cu Besiktas l-a adus pe Gica Hagi in vizorul lui Adnan Polat. Baskanul cel mare de la Galatasaray l-a bagat in sedinta pe Hagi dupa meciul cu Besiktas, iar presa din Turcia anunta ca "Regele" va fi demis la finalul lunii decembrie. Iata aici care este destinatia probabila pentru Hagi din 2011.
Cu o singura victorie in sase meciuri de campionat, Hagi are sanse din ce in ce mai mici sa ramana la Galatasaray si din 2011. Un car de nervi dupa infrangerea cu Besiktas, Adnan Polat a organizat o sedinta de urgenta, pentru a cere explicatii din partea lui Hagi.

Polat i-a reprosat lui Hagi schimbarile pe care le-a facut in partida de duminica si lipsa ideilor din jocul ofensiv. Raspunsurile "Regelui" nu l-au multumit, astfel ca Polat nu ii mai acorda credit.

Hagi va ramane pana la finalul lunii decembrie, iar apoi va fi demis, conform informatiilor aparute in presa din Turcia.

"Regele" nu este avantajat deloc de cifrele pe care le are in acest sezon. Sub comanda sa, Galatasaray a obtinut o singura victorie din sase si a marcat doar trei goluri.

Din iarna, Hagi ar putea ajunge la Steaua, unde este dorit de MM Stoica. Managerul general al Stelei a dezvaluit, de multe ori, ca viseaza sa lucreze cu Hagi, iar acum este momentul cel mai bun.

Onlinesport


Hagi, ca si demis