Stranieri

Turcii dau de pamant cu Hagi

Cotidianul Aksam a notat, luni, ca tehnicianul Gheorghe Hagi înca nu a reusit sa aduca o contributie la echipa Galatasaray si practic a fost cel care a readus la viata formatia Besiktas, în derbiul din week-end, scor 1-2.

"Contributia lui Hagi este zero!", a titrat Aksam. "Hagi se numara printre cei care nu reusesc sa se adune si sa aduca o contributie la echipa. Pâna acum nu a putut sa îsi puna amprenta deloc pe joc. Este de neînteles cum un om ca Hagi, care cunoaste atât de bine fotbalul, nu poate sa îsi arate influenta. Un antrenor nu poate sa scoata un fotbalist de pe teren din cauza unei suparari de moment. Hagi nu arata ca este un tehnician care sa actioneze pozitiv asupra jocului de pe banca. Ieri (n.r. - duminica), el practic a readus la viata echipa Besiktas", mentioneaza sursa citata.

"Balonul Hagi s-a spart" este titlul unui articol din cotidianul Vatan, care scrie, de asemenea, ca Hagi nu a avut nicio actiune cu efect pozitiv pe pe marginea terenului, de când si-a început al doilea mandat. Nicio schimbare pe care a facut-o nu a avut ca efect o întoarcere a scorului în favoarea echipei Galatasaray. (..) Dupa cum netitularizarea lui Milan Baros a fost o greseala mare, faptul ca în repriza a doua l-a scos pe Servet si i-a cerut lui Cana sa joace ca stoper a fost o alta greseala fatala", noteaza jurnalul turc.

Formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, a fost învinsa, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Besiktas, în derbiul etapei a XIV-a a campionatului Turciei.

Acesta a fost pentru Hagi al optulea derbi ca tehnician al echipei Galatasaray, pe parcursul celor doua mandate (patru meciuri cu Fenerbahce si patru cu Besiktas). Antrenorul român a înregistrat în derbiurile din Turcia trei victorii, doua remize si trei înfrângeri.

Mediafax



Turcii dau de pamant cu Hagi