Stranieri

Hagi cere transferuri

Dupa ce a suferit prima infrangere pe banca lui Galatasaray, Gica Hagi a avut o intalnire cu bascanii care conduc gruparea Cim Bom, cerandu-le sa transfere doi jucatori. Pe lista lui Hagi se afla si un roman. Iata aici ce jucatori isi doreste Hagi la Galatasaray.
Infrant de Trabzonspor, Gica Hagi a ajuns la concluzia ca are nevoie urgenta de un portar. Lui Hagi i-a fost propus Dida, insa acesta nu a mai aparat din vara si are deja 37 de ani.

Hagi il vrea pe tanarul portar turc Sinan Bolat (22 ani) de la Standard Liege. Acesta a fost cumparat de Standard Liege pentru doar 150 de mii de euro, in urma cu doi ani, insa cota sa este de zece ori mai mare in acest moment.

Turcii mai scriu ca Hagi mai doreste si un atacant, primul pe lista fiind dinamovistul Marius Alexe. Problema ar fi pretul cerut de Dinamo - 6 milioane de euro - considerat prea mare de Hagi.

Totusi, in baza relatiilor de prietenie dintre familia Becali si Hagi, transferul ar putea fi facilitat la un pret mult mai mic. "Daca Hagi ne va cere un jucator, il vom ajuta. Dar noi nu-i vom propune nici un nume, nu vrem sa facem cu el ce am facut cu altii", a explicat Giovani Becali.

Onlinesport


Hagi cere transferuri