Stranieri

Presa portugheza il lauda pe Cristian Sapunaru

Fundasul Cristian Sapunaru este laudat de presa portugheza dupa meciul pe care FC Porto l-a câstigat, scor 5-0, în fata formatiei Benfica, în campionatul Portugaliei, ziaristii lusitani apreciind ca românul a avut o evolutie extraordinara.

"Mare meci al românului. Avându-l pe Coentrao în fata în prima parte, nu i-a lasat acestuia spatiu deloc. Si a fost si mai bun când a dat o pasa minunata pentru Belluschi la golul trei. În fata lui Gaitan, în partea secunda, a continuat la fel: inteligenta în joc si pase sigure", a scris O Jogo, care i-a acordat românului nota 7.

Maisfutebol scrie, de asemenea, ca Sapunaru l-a "anihilat" complet pe Fabio Coentrao, una din "principalele arme" ale echipei Benfica. "Nu pare ca este Sapunaru din sezonul trecut. De la început a parut pregatit sa-l tina pe Coentrao. Evolutia lui a fost extraordinara", a notat sursa citata.

Formatia FC Porto, cu fundasul Cristian Sapunaru integralist, a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Benfica Lisabona, în derbiul etapei a X-a a campionatului Portugaliei. Golurile au fost marcate de Silvestre Varela '12, Radamel Falcao Garcia '24, '28 si Hulk '80 (penalti), '90.

Mediafax



Presa portugheza il lauda pe Cristian Sapunaru