Stranieri

Hagi: "Nu pot sa diger infrangerea, dar sunt multumit de joc"

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, duminica seara, ca nu poate sa digere înfrângerea, cu scorul de 2-0, din meciul cu Trabzonspor, dar este multumit de evolutia jucatorilor sai, informeaza ajansspor.com.

"Asta este fotbalul, nu poti sa câstigi mereu. Am avut o evolutie buna. Nu pot sa diger înfrângerea, dar pot spune ca sunt multumit de joc. Este o înfrângere nedorita. Prima repriza a fost echilibrata, dar în a doua am dominat. Din nefericire am ratat ocaziile clare pe care le-am avut. Am fi meritat cel putin un egal", a spus Hagi.

Formatia Galatasaray a fost învinsa, duminica, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Trabzonspor, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Turciei, aceasta fiind prima înfrângere a tehnicianului Gheorghe Hagi în cel de-al doilea sau mandat la gruparea din Istanbul. Ambele goluri au fost marcate de Umut Bulut '75, '90+3.

În primele doua meciuri de la revenirea la Galatasaray, Gheorghe Hagi a înregistrat o remiza, scor 0-0, cu Fenerbahce, si o victorie, scor 2-1, cu Antalyaspor.

Mediafax



Hagi: "Nu pot sa diger infrangerea, dar sunt multumit de joc"