Stranieri

Contra sare in apararea lui Mutu

ntrenorul-jucator al echipei FC Timisoara, Cosmin Contra, a declarat, vineri, ca este posibil ca Adrian Mutu sa fi fost insultat de ospatarul din Florenta, precizând ca sunt multi care provoaca persoane publice pentru a câstiga bani în acest fel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu sau presa de aici din România nu am fost la fata locului si nu stim ce s-a întâmplat acolo. Adevarul îl stie doar Adi Mutu si acea persoana. De unde stiti ca Adi nu a fost insultat? Stiind ca sunt persoane publice, sunt multi care provoaca tocmai pentru a câstiga niste bani în felul acesta. Iar daca nu poti sa te controlezi si nu stii ca esti provocat, probabil la un moment dat poti sa faci si gesturi din astea. Dar, repet, noi nu stim ce s-a întâmplat acolo, cu toate ca l-am condamnat toti. E viata lui privata, el o sa plateasca pentru lucrurile astea. Eu singura problema care o vad în acest caz este faptul ca, fiind jucator profesionist, la ora aia nu trebuia sa fie în locul acela, atâta tot. În rest, e viata lui privata", a afirmat, Contra, într-o conferinta de presa.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar într-un local din centrul Florentei, în noaptea de vineri spre sâmbata, barbatul lovit de român urmând sa aiba nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala". Conform publicatiei Gazzetta dello Sport, barbatul agresat îi va solicita lui Mutu o compensatie financiara, ce va acoperi si costurile operatiei la nas pe care va trebui sa o faca chelnerul.

Cosmin Contra a mentionat ca Adrian Mutu este nerabdator sa revina pe teren dupa suspendarea de noua luni dictata de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. "Vom vedea ce forma va avea. El a mai stat o data sapte luni si a revenit în forta. Acum, dupa noua luni, vom vedea cum va reveni. Eu, fiind prietenul lui, sunt nerabdator sa revina. Mai vorbim la telefon si el este nerabdator sa înceapa sa joace. Acum speram ca o va face cât mai bine, cu toate ca va fi greu la început. Dar a avut totusi norocul sa nu fie accidentat. Eu am avut opt luni de stat în afara terenului, dar veneam dupa o accidentare si mi-a fost greu. El s-a pregatit cu echipa, chiar daca s-a spus ca nu a jucat, sunt sigur ca s-au facut meciuri scoala cu portile închise în care i s-au dat minute", a precizat Contra.

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici, a anuntat ca atacantul Adrian Mutu va fi în teren duminica, la meciul cu echipa Catania, însa nu a decis daca românul va fi titular.

Mediafax



Contra sare in apararea lui Mutu