Stranieri

Hagi: "Am incredere nelimitata in echipa mea"

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri seara, ca are o încredere neliminata în jucatorii sai si ca a vazut o reactie frumoasa a acestora la derbiul cu Fenerbahce, scor 0-0, dar stie ca trebuie sa munceasca mult, informeaza ajansspor.com.

"Au fost multe schimbari în viata mea, dar toate reactiile au fost pozitive. Am avut o reactie frumoasa ca echipa, la derbiul cu Fenerbahce. În plus, jucatorii au avut evolutii foarte frumoase individuale. Am o încredere nelimitata în echipa mea si în spiritul ei. Pentru ca întotdeauna vom câstiga ca echipa. Dar jucatorii trebuie sa stie sa fac diferenta individual. Astfel ca trebuie sa îi pregatesc foarte bine mental", a afirmat Hagi la postul Galatasaray TV.

Gheorghe Hagi a precizat ca daca echipei Galatasaray îi mergea bine el nu ar fi ajuns sa o preia din nou. "Nu vreau sa fac prea multe comentarii în privinta echipei. Toata lumea stie situatia de aici. Stiu ca trebuie sa muncesc mult, pentru ca am acceptat sa vin aici într-o perioada dificila pentru echipa. Consider ca daca echipa mergea bine nu ajungeam aici. Ca urmare, pot sa transmit doar acest mesaj: trebuie sa muncesc mult si sa pun lucrurile la punct. Suporterii sa fie alaturi de noi, iar jucatorii sa înteleaga ca trebuie sa munceasca si sa schimbam situatia", a explicat tehnicianul.

Hagi a mentionat ca pentru obtinerea succeselor exista câteva conditii de îndeplinit: "Trebuie sa avem încredere în noi ca echipa. Sa muncim cu ambitie si dorinta. Sa încercam sa fim din ce în ce mai buni individual. Atunci când îndeplinesti aceste conditii, rezultatele sunt frumoase. Jucatorii trebuie sa aiba încredere în ei. Eu lucrez la asta".

Gheorghe Hagi considera ca poate reusi lucruri frumoase cu Galatasaray. "Îmi place foarte mult jucatorul cu personalitate, care îsi asuma responsabilitati. Îmi doresc sa pregatesc în cel mai bun mod astfel de jucatori. Trebuie sa avem randament maxim la fiecare meci. Ne asteapta o partida dificila (n.r. - vineri, cu Antalyaspor, în campionatul Turciei). Însa cred ca trebuie neaparat sa câstigam, deoarece jucam pe teren propriu", a adaugat antrenorul român.

Mediafax



Hagi: "Am incredere nelimitata in echipa mea"