Stranieri

Misimovici: "Momentul aducerii lui Hagi este perfect"

Mijlocasul echipei Galatasaray, Zvjezdan Misimovici, a declarat ca momentul aducerii românului Gheorghe Hagi la conducerea tehnica este perfect, având în vedere ca urmeaza derbiul cu Fenerbahce, duminica, informeaza fotospor.com.

"Momentul aducerii lui Hagi este perfect. Este un semn al victoriei cu Fenerbahce. Hagi este o marca mondiala. Sunt convins ca voi înscrie un gol pentru sotia mea", a spus Misimovici.

Potrivit cotidianului Milliyet, fostul coechipier al lui Hagi de la Galatasaray, Hakan Sukur, considera ca pentru român este un avantaj faptul ca este familiarizat cu clubul din Istanbul. "Hagi este o persoana foarte iubita si respectata de Galatasaray. Sper ca va fi de folos venirea sa în actuala situatie a echipei. Faptul ca stie bine clubul va fi cel mai mare avantaj al sau", a afirmat Sukur.

Jucatorul echipei Antalyaspor, Necati Ates, care a fost antrenat de Hagi la Galatasaray, l-a laudat pe tehnicianul român, spunând ca este sincer si ambitios. "Este foarte ambitios. Faptul ca Hagi a fost adus la Galatasaray într-o astfel de perioada este o decizie buna. Este o persoana care poarta spiritual echipei Galatasaray. Le recucoaste meritele jucatorilor care muncesc. Pe lânga faptul ca este sincer si cinstit, mai acorda si o mare importantta disciplinei", a explicat Necati Ates.

Jurnalul Takvim prezinta un comentariu mai critic al unui alt fost coechipier al lui Hagi, Vedat Inceefe: "Hagi este cel mai bun fotbalist strain care a ajuns vreodata la Galatasaray. Însa daca ne uitam la cariera sa de antrenor, vedem ca nu a reusit nimic. Este mai bun decât Rijkaard, dar este corect sa încercam ceva nou? De ce l-ati adus pe Rijkaard si de ce ati renuntat la el? Personalitatea si caracterul lui Hagi sunt incontestabile, dar în cariera de antrenor el a avut probleme".

Mediafax


Misimovici: "Momentul aducerii lui Hagi este perfect"