Stranieri

Presa turca anunta sosirea lui Hagi la Galatasaray: "Suporterii sunt incantati"

Cotidianul sportiv turc Fanatik noteaza, vineri, ca suporterii echipei Galatasaray îl adora pe tehnicianul Gheorghe Hagi si sunt încântati de revenirea sa la gruparea din Istanbul.

"Faptul ca Hagi a redevenit «leu» i-a încântat pe suporteri. Hagi va avea parte de o manifestare foarte mare de simpatie din partea iubitorilor echipei Galatasaray, care nu au renuntat nicio clipa la român si îl considera o legenda. Respectul fata de tehnicianul român a crescut mai mult mai ales pentru ca a venit înainte de un meci important, cu Fenerbahce. Acum toti fanii care în trecut au scandat «Í love you Hagi» asteapta ca zilele urâte sa ramâna o amintire si sa traiasca noi victorii", mentioneaza Fanatik.

Jurnalul Milliyet scrie ca Gheorghe Hagi a fost acceptat în unanimitate de conducerea clubului Galatasaray din sase motive: pentru ca nu s-a tocmit, pentru ca este o marca, are o mare dorinta de a obtine succese, se întelege bine cu jucatorii-vedeta, da importantta disciplinei si le ofera sanse fotbalistilor tineri. "Marele dezavantaj ar fi ca Hagi va trebui sa îsi revitalizeze cariera de antrenor. Iar Hagi nu lucreaza de trei ani ca antrenor", adauga Milliyet.

"La Galatasaray a trecut la cârma Hagi", a titrat cotidianul Yeni safak, în timp ce Fotomac noteaza ca predecesorul românului la Galatasaray, Frank Rijkaard, cere conducerii clubului 4 milioane de euro pentru el si 2 milioane de euro pentru secunzii sai, înainte de a pleca.

Gheorghe Hagi va semna, la ora 15.30, un contract cu gruparea Galatasaray, la care se afla la al doilea mandat de antrenor. Tehnicianul român a sosit la Istanbul, la ora 10.00. Pe aeroportul din Istanbul, el s-a limitat sa le spuna jurnalistilor ca i-a fost dor de Turcia si ca este bine.

Mediafax


Presa turca anunta sosirea lui Hagi la Galatasaray: "Suporterii sunt incantati"