Stranieri

Dan Petrescu, spre Dinamo Moscova

Dan Petrescu poate face un pas important in cariera dupa ce a reusit promovarea in prima liga din Rusia. Peformanta notabila a lui Petrescu a fost remarcata de sefii celor de la Dinamo Moscova, care il doresc din sezonul urmator.
Sefii lui Dinamo Moscova nu sunt multumiti de evolutia echipei sub comanda lui Miodrag Bozovici si au inceput deja cautarile pentru gasirea unui inlocuitor.

Prima varianta este Dan Petrescu, in baza relatiilor de prietenie dintre familia Becali si sefii celor de la Dinamo Moscova.

"Este posibil ca Dan Petrescu sa ajunga la Dinamo Moscova. In orice caz, daca nu va ramane la Kuban, va merge intr-un oras frumos precum Moscova", a afirmat Giovani Becali.

Dan Petrescu isi doreste sa plece de la Kuban Krasnodar deoarece se simte izolat de lume. "Bursucul" nu si-a putut lua cu el familia la Krasnodar, iar cum programul din liga a doua a fost infernal, a revenit in tara doar o data la aproximativ trei luni.

In plus, o eventuala mutare la Dinamo Moscova ar reprezenta pentru Petrescu inca un pas catre marele sau vis de a antrena in ANglia.

In acest moment, Dinamo Moscova ocupa poazitia a opta in campionatul Rusiei, la sase puncte in spatele primului loc care duce in Liga Europa.

Onlinesport


Dan Petrescu, spre Dinamo Moscova