Stranieri

Dan Petrescu, aproape de Wisla Cracovia

Dupa ce a anuntat ca vrea sa plece de la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a primit deja o propunere. "Bursucul" este aproape de o revenire in Polonia, la Wisla Cracovia. Cel poreclit "Bursucul" se lupta cu doua nume grele ale fotbalului mondial pentru postul de antrenor la Wisla Cracovia, insa este favorit.
Polonezii l-au demis recent pe Henryk Kaszperczak, dupa eliminarea rusinoasa din Liga Europa in fata celor de la Qarabag si cauta un nou antrenor.

Pe lista celor de la Wisla se mai afla fostul antrenor al Sevilliei, Manuel Jimenez, si fostul star al Barcelonei, Jose Mari Bakero.

Primul a fost propus chiar de impresarii sai, insa solicita un salariu mult peste posibilitatile financiare ale polonezilor, in timp ce al doilea este "blocat" la Polonia Varsovia, dupa ce a reusit sa salveze echipa de la retrogradare in sezonul trecut.

In aceste conditii, sefii celor de la Wisla s-au orientat catre Dan Petrescu, pregatindu-i "Bursucului" un salariu de 300 de mii de euro pe sezon.

Dan Petrescu a mai pregatit Wisla Cracovia in 2006, cand a terminat pe locul secund. Dupa plecarea sa, mai multi oficiali din fotbalul polonez au fost arestati pentru coruptie.

Onlinesport


Dan Petrescu, aproape de Wisla Cracovia