Stranieri

Gol si emotii pentru Gabi Tamas

Internationalul roman a adus victoria lui West Bromwich Albion in meciul amical cu VVV Venlo, terminat cu scorul de 2-1 in favoarea englezilor. Tamas a primit si o veste proasta: din sezonul urmator ar putea fi rezerva.
In iarna, Gabi Tamas a profitat de plecarea lui Abdoulaye Meite si si-a castigat postul de titular in echipa lui Roberto Di Matteo, pentru care a fost integralist in toate meciurile.

Promovarea in Premier League i-a determinat pe sefii celor de la WBA sa aduca intariri. La Birmingham a sosit un nume greu al fotbalului spaniol. Pablo Ibanez (foto sus) a lasat Atletico Madrid si a semnat pe trei ani cu WBA si are sanse mari sa fie titular in fata lui Tamas.

Celalalt fundas central al lui WBA, Jonas Olsson, este vicecapitanul echipei si unul dintre cei mai iubiti jucatori, iar Di Matteo nu se gandeste sa il scoata din echipa de start.

"Sunt foarte multumit de cei patru fundasi centrali pe care ii am la dispozitie. Voi decide titularii abia cu o saptamana inainte de startul sezonului", a explicat Di Matteo.

In prima etapa din Premier League, echipa lui Tamas merge pe Stamford Bridge, unde va intalni Chelsea.

Onlinesport


Gol si emotii pentru Gabi Tamas