Stranieri

Mutu are de unde alege

Chiar daca este suspendat, Adrian Mutu este la mare cautare in Europa. Mutu va avea drept de joc abia din octombrie, insa mai multe echipe din intreaga lume se lupta pentru a-i obtine semnatura.
Fiorentina si-a facut clar punctul de vedere: Mutu nu mai are ce cauta din sezonul urmator sub comanda lui Sinisa Mihaljovici, insa atacantul roman nu vrea sa plece in orice conditii.

Fara drept de joc pana pe 28 octombrie, Mutu primeste oferta dupa oferta. Zenit Sankt Petersburg, echipa lui Luciano Spalletti, este din nou interesata de roman. Campionatul Rusiei se va incheia insa in luna octombrie, astfel ca tranferul lui Adrian Mutu in Rusia s-ar putea realiza abia in ianuarie 2011.

Adrian Mutu starneste interes si din zona Golfului. Presa din Italia a scris constant despre interesul lui Al-Nasr si Al-Ahli, cele doua echipe urmand sa discute in zilele urmatoare. Problema este salariul lui Mutu, care solicita cel putin 3.5 milioane de euro.

O alta solutie este Fenerbahce. Impresarii lui Adrian Mutu au o influenta puternica in fotbalul din Turcia si i-ar putea asigura un salariu care sa-i asigure o retragere linistita romanului.

Onlinesport


Mutu are de unde alege