Stranieri

Dan Petrescu isi desfiinteaza jucatorii

Ajuns ciuca batailor in Rusia, unde a pierdut ultimele trei meciuri, Dan Petrescu a avut o iesire violenta la adresa jucatorilor sai, pe care i-a desfiintat si i-a amenintat ca ii va da pe toti afara.
Kuban Krasnodat a pierdut al treilea meci consecutiv in liga a doua din Rusia, scor 0-3 cu Mordovia Saransk, iar Dan Petrescu nu a avut mila de elevii sai si de conducerea clubului.

"Cand pierzi cu 3-0, nu prea mai ai ce zici. Trebuie sa ne cerem scuze fata de fani, fata de cei care conduc clubul. Nu facem altceva decat sa ne facem de ras! Am fost adus la Kuban fara sa cunosc echipa, fara sa cunosc campionatul. Nu am adus eu jucatorii, nu sunt destul de valorosi ca sa promovam. Trebuie facut ceva la vara, sa aleg eu jucatorii adusi.

Cu acest lot pe care il avem, sincer, fara suparare, nu avem cum sa ne batem la promovare! E clar ca nu pot sa intru pe teren. Muncesc, voi munci in continuare, dar daca adversarul e mai bun nu ai ce sa faci. Sper ca in ultimele doua meciuri sa castigam cel putin unul, pentru a ramane in lupta pentru promovare", a spus Dan Petrescu.

Echipa lui Petrescu se afla pe locul trei in Rusia, la un punct in spatele ultimului loc promovabil.

Onlinesport


Dan Petrescu isi desfiinteaza jucatorii