Stranieri

Gabi Balint taie in carne vie in Moldova

Gabi Balint are dureri de cap in Moldova. Fostul antrenor al Timisoarei s-a lovit de o multime de probleme in relatia cu jucatorii moldoveni, care refuza pe capete convocarea la echipa nationala. Balint anunta astfel o revolutie in Moldova.
"Principalul criteriu de selectie l-am schimbat. Nu mai este valoarea, ci dorinta de a veni la echipa nationala. Am multi jucatori care se plang ca nu le plac unele meciuri si ca nu vor sa vina. Cat timp voi fi la nationala, ei nu vor mai veni la lot. Nu stiu cum gandesc unii dintre ei, au fost obisnuiti prost. M-am trezit cu doua-trei zile inainte de convocare ca l-au sunat pe managerul echipei sa-i spuna ca n-ar veni, ca pe unul il doare unghia. Povesti de adormit copiii", a rabufnit Gabi Balint.

In plus, unii jucatori i-au transmis lui Balint ca doresc 5.000 de euro pentru a accepta convocarile la echipa nationala. "Nu suntem Azerbaidjan sa le dam bani ca sa vina la nationala", a raspuns Balint.

Principala problema a lui Gabi Balint este cu jucatorii care evolueaza in Rusia si in Azerbaidjan, pe care cluburile ii obliga sa refuze convocarile la nationala.

Onlinesport


Gabi Balint taie in carne vie in Moldova