Stranieri

Ianu o duce bine in Elvetia

Cel mai bun marcator roman din acest sezon, Cristian Ianu, a facut furori in Elvetia, unde a inscris de 21 de ori pentru Lucerna. Ianu duce o viata linistita in Elvetia si nu se gandeste sa revina in Romania.
Cristian Ianu a impresionat in primul sau sezon la Lucerna, reusind sa inscrie de doua ori mai mult decat Hakan Yakin, si a reintrat in atentia echipelor importante din Elvetia, FC Basel si Young Boys Berna.

Atacantul in varsta de 26 de ani nu isi mai face insa planuri de viitor, dupa ce in urma cu un an a ratat mutarea la FC Basel din cauza impresarilor, care au cerut un comision prea mare. "Impresarii m-au tras in jos", spune Ianu, care in acest moment isi negociaza singur contractele.

In Elvetia, Ianu duce o viata extrem de linistita. Locuieste in Alpnaschtad, la poalele muntelui Pilatus, alaturi de prietena sa Leyla Turkyilmaz (sora fostului international elvetian Kubilay Turkyilmaz) si de fiica acesteia dintr-o casatorie anterioara, Elenoire.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu sase ani, cand Ianu s-a transferat de la UTA la Bellinzona, intr-un restaurant. Chiar daca Leyla este cu zece ani mai in varsta, Ianu spune ca nu il deranjeaza aceasta diferenta, ba dimpotriva.

Ianu si Leyla spun, insa, ca nu se gandesc la casatorie, desi sunt de sase ani impreuna. "Nu am nevoie de asa ceva", a spus, raspicat, fotbalistul roman. "Nu mai cred in casatorie. Un certificat de casatorie este o simpla gluma. E mai bine asa", a completat Leyla.

Onlinesport


Ianu o duce bine in Elvetia