Stranieri

Razboi total Lucescu-Rat

Razboi roman la Sahtior Donetk. Intre Razvan Rat si Mircea Lucescu nu mai exista cale de impacare dupa ce internationalul roman a fost nemultumit ca nu a fost convocat pentru ultimul meci si a cerut explicatii. Lucescu a raspuns pe un ton dur, atacandu-l pe Razvan Rat.
"Chiar atât de prost e? S-a scos singur din echipa! Eu nu dau explicatii! Ca antrenor, când dai explicatii, esti la cheremul jucatorilor. Eu vorbesc de fata cu toata echipa, anunt jucatorii convocati si cu asta, basta! Nu as fi avut rezultatele pe care le am, daca as fi fost sentimen talist! Cine e sentimental pierde!", a spus Mircea Lucescu pentru EVZ, dupa ce Razvan Rat s-a mirat ca nu a fost folosit.

Apoi, antrenorul roman a continuat, sustinand ca Razvan Rat nu este atat de bun pe cat crede lume, desi in trecut a fost curtat de echipe mari din Europa.

"A fost eliminat din vina lui la acel meci, iar cel care a intrat, un ucrainean care joaca si la nationala, a evoluat foarte bine. Lui Rat îi expirase suspendarea, dar ce, eram obligat sa-l folosesc? Dupa ce a aflat ca nu e convocat, a venit la mine si m-a întrebat: „S-a întâmplat ceva?”. Nu s-a întâmplat nimic. Asa am decis eu, sa joc cu altcineva în locul lui. Oricine e liber sa plece, daca nu-i convine. Cine e el? Doar nu e Maradona, astfel încât sa reintre automat dupa o suspendare!

E un fundas normal, cu calitati, dar nu e Messi. Daca-l bag pe el, din pricina regulii strainilor care functioneaza aici, trebuie sa scot un brazilian, pe Adriano, si sa joc cu Gladki sau Fomin în atac. Dar eu nu vreau sa scot brazilieni cu profil ofensiv, fiindca vreau sa câstig", a tunat Lucescu.

Onlinesport


Razboi total Lucescu-Rat