Stranieri

A disparut Pancu! Giovani Becali e un car de nervi

Oficialii lui CSKA Sofia sunt in alerta maxima dupa ce Daniel Pancu a fugit din cantonamentul echipei si este de negasit. Daniel Pancu s-a intors in Romania fara acordul clubului, pentru a negocia cu Rapid.
Ajuns la capatul rabdarii din cauza problemelor din Bulgaria, Daniel Pancu si-a facut bagajele si s-a intors in Romania. Acest lucru l-a deranjat la culme pe agentul sau, Giovani Becali.

"Pancu a gresit in aceasta situatie pentru ca a plecat. Cei de la echipa nu au nici o vina. Am vorbit cu domnul Borisov (n.n. patronul lui CSKA Sofia) si i-am spus sa nu-i mai dea nici macar un cent din salariu. Cu Pancu nu am apucat sa vorbesc, poate a contat plecarea lui Ioan Andone", a spus Giovani Becali.

Colegul lui Daniel Pancu, Florentin Petre, care in urma cu cateva saptamani a fugit si el din cantonamentul lui CSKA Sofia, a incercat sa il scoata pe jucatorul care va semna zilele urmatoare cu Rapid.

"Pancu nu se mai intoarce. Are probleme la genunchi si nu va mai fi apt de joc pana in vara, cand ii va expira contractul", a mentionat Petre.

Oficialii lui CSKA Sofia sunt si ei in alerta maxima, acuzandu-l pe roman ca s-a imbatat de mai multe ori in cantonament. "A fost beat timp de trei zile", a tunat un oficial al bulgarilor.

Onlinesport


A disparut Pancu! Giovani Becali e un car de nervi