Stranieri

Dan Petrescu: "Liga 1 e sub Liga 2 din Rusia"

Antrenorul echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, isi prezinta primele impresii dupa contactul cu fotbalul din liga a doua rusa, considerand ca aceasta este peste prima liga din Romania.
"Fara sa supar pe nimeni, as vrea sa va spun ca multe dintre partidele din Liga 1 sunt sub ceea ce se joaca in liga a doua din Rusia. Sunt echipe foarte puternice, bine construite, iar din punct de vedere fizic este o diferenta enorma fata de Romania. In partidele amicale am avut alta viata, se juca lejer, te lasau sa traiesti. Lucrurile s-au schimbat odata cu meciurile oficiale, este un joc bazat pe un angajament total", a spus Petrescu pentru Hotnews.

In primele patru etape din liga a doua rusa, Petrescu a obtinut doua victorii si doua rezultate de egalitate, declarandu-se multumit.

"Pot sa ma declar multumit cu ceea ce am realizat pana acum. 8 puncte este o zestre buna, cu toate ca se putea si mai bine, dar si mai rau. Suntem in grafic atat cu pregatirea fizica, cat si cu schemele de joc. In concluzie, da, lucrurile merg conform planului gandit de mine", a mai spus Petrescu.

Onlinesport


Dan Petrescu: "Liga 1 e sub Liga 2 din Rusia"