Stranieri

Andone merge din rau in mai rau

Echipa lui Ioan Andone, CSKA Sofia, a inregistrat inca un rezultat negativ in campionatul Bulgariei, scor 1-1 cu Pirin Blagoevgrad, si a facut un pas important pentru iesirea din cursa pentru titlu. Ioan Andone si-ar putea da demisia in urmatoarele ore si ar putea scapa din jungla din Bulgaria, unde a trait cea mai neagra perioada din cariera de antrenor.
Cu terenul suspendat dupa incidentele de la Mezdra, CSKA Sofia a fost nevoita sa joace pe terenul unei divizionare de liga a treia, iar acest lucru s-a resimtit, jocul baietilor lui Andone fiind apatic.

Oaspetii de la Pirin, neinfranti de pe 24 noiembrie, au dat lovitura in minutul 50, prin Kotsev, insa gazdele au egalat prin Saidhodzha in minutul 82, cu un sut la coltul lung.

Dintre jucatorii romani, doar Daniel Pancu a fost titular si a avut o evolutie modesta, in timp ce Florentin Petre nu a prins lotul din cauza unei accidentari.

In urma acestui rezultat, CSKA Sofia ramane pe locul 2, cu 39 de puncte, trei mai putin decat liderul Litex Lovech, care joi va intalni Sliven.

Onlinesport


Andone merge din rau in mai rau