Stranieri

Tupeu incredibil marca Mircea Lucescu

Eliminat din Liga Europa inca din faza 16-imilor, Mircea Lucescu s-a dat in spectacol la finalul meciului. Ajuns in fata reprezentantilor presei, Lucescu nu si-a cerut scuze pentru esecul din fata lui Fulham, ci a tinut sa dea vina pe arbitrii, pe Razvan Rat si sa se laude ca Sahtior este cea mai buna echipa din lume, alaturi de FC Barcelona.
Modesta grupare engleza Fulham, locul 9 din campionatul Angliei, a scos Sahtior Donetk din Liga Europa, in ciuda investitiilor masive facute de Rinat Ahmetov in ultimii ani.

Cum a explicat Mircea Lucescu esecul? "Nu se poate asa ceva. Le-am spus si celor de la UEFA ca nu au fost deloc inspirati cu aceasta delegare. De la inceputului meciului arbitrii norvegieni s-au pupat cu jucatorii norvegieni de la Fulham. Este incredibil ce s-a intamplat. Eu nu am avut niciodata arbitri romani", s-a scuzat Lucescu.

Antrenorul roman nu si-a asumat nici cea mai mica parte pentru eliminarea rusinoasa, gasindu-l vinovat, dupa arbitri, pe Razvan Rat

"De la el pleaca întodeauna aceste faulturi. L-am rugat sa nu aiba atacuri necontrolate si sa nu puna mana pe jucator. Un adversar inteligent stie cum sa cada. Zamora l-a provocat, obtinand lovituri libere si la Donetk si in tur. Nu au fost faulturi, dar arbitrii asa au considerat", a tunat Lucescu.

Chiar si asa, tupeul lui Mircea Lucescu nu s-a oprit aici, romanul declarand ca Sahtior Donetk este a doua echipa din Europa ca valoare, chiar si peste Internazionale Milano.

"Cata diferenta a fost între noi si de exemplu Inter, care a castigat în Liga cu Chelsea... Suntem mult mai buni si decat Inter, nu meritam sa pierdem calicarea. Sahtior si Barcelona sunt cele mai bune echipe din Europa", sustine Lucescu.

Si, totusi, ce ii lipseste Sahtiorului sa fie cea mai buna echipa din lume, in acceptiunea lui Mircea Lucescu? "Un atacant precum Zlatan Ibrahimovici. Mi-ar fi foarte util", a conchis antrenorul lui Sahtior.

Onlinesport


Tupeu incredibil marca Mircea Lucescu