Stranieri

Mutu ii ia iubita unui alt campion al liniutelor

Celor mai buni campioni ai "liniutelor" (la semafor, nu va ganditi la altceva) le plac acelasi femei. Adrian Mutu o vrea pe iubita lui Catalin Botezatu, care desi se spune ca este homosexual, vrea de curand sa se casatoreasca cu o fata.

Mutu si-a manifestat dorinta de a o cunoaste pe viitoare sotie a lui Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu, iar un prieten comun i-a indeplinit-o.

Amicul a adus-o pe fata o zi la Florenta, Mutu i-a dat papa la un restaurant  frumos din oras, dupa care seara i-a aratat si imprejurimile, ca doar deja se cunosteau.

Catalin Botezatu, care se chinuie de ceva vreme (cel putin verbal) sa o ia de sotie pe Bianca, nu a fost in stare sa mai spuna nimic, fiind un cunoscut de-al lui Mutu.

Fostul Briliant ii pozase in urma cu ceva ani intr-o colectie de chiloti si, se pare, Mutu a vrut sa ii intoarca favorul lui "Bote" si sa isi treaca si el in colectia proprie lenjeria intima a iubitei "creatorului".

Interesant ar fi daca i  s-ar face un test antidoping Biancai Dragusanu, sa se vada daca nu cumva  iese pozitiva si ea la pastile de slabit.

Onlinesport



Mutu ii ia iubita unui alt campion al liniutelor