Stranieri

Tamas, stapanul apararii lui West Bromwich

Gabi Tamas si-a revenit dupa un debut dezastruos la West Bromwich Albion si a avut o prestatie excelenta in partida cu liderul din Coca Cola Championship, Newcastle United, terminata la egalitate, scor 2-2.
Integralist in derbiul cu Newcastle, Tamas l-a avut ca adversar pe Shola Ameobi. Dupa un inceput dificil, in care Ameobi i-a facut viata grea, Tamas si-a revenit si a fost de netrecut, avand cateva interventii salutare.

Fostul dinamovist a facut cateva curse de 60 de metri, in care a slalomat printre adversari, iar in minutul 45 putea inscrie printr-un sut de la 30 de metri, insa mingea a fost scoasa de sub bara.

In repriza a doua, Tamas a avut un schimb de replici dur cu un adversar, dupa ce a incasat un cot in gura. Tamas nu s-a lasat mai prejos si si-a injurat adversarul in trei limbi diferite.

Newcastle United si West Bromwich Albio au terminat la egalitate, scor 2-2. Golurile partidei au fost marcate de Guthrie (min.25) si Lovenkrands (min.54) pentru gazde, respectiv Olsson (min.14) si Bednar (min.46) pentru oaspeti.

Onlinesport


Tamas, stapanul apararii lui West Bromwich