Stranieri

Olaroiu insista sa plece de la Al-Hilal

Cosmin Olaroiu a anuntat ca situatia sa la Al-Hilal nu s-a clarificat, desi conducerea gruparii din Riad a dat un comunicat de presa prin care romanul isi cerea scuze. Olaroiu spune ca vrea sa plece si negociaza acest lucru cu sefii lui Al-Hilal.
“Deocamdata sunt la Al Hilal. Am discutat cu conducerea clubului dupa meci si am spus ca nu vreau sa mai continuu. E un contract care nu se poate rupe unilateral. Astept decizia celor de la Al Hilal acum. Federatia poate sa ii interzica unui club ceva? Sunt excese de zel, asa. Am avut o discutie aseara cu cei de la Al Hilal si am spus ca e mai bine asa, pentru ca e o lupta care va continua la infinit. E mai bine sa ma duc in alta parte."

"Sunt multe lucruri care s-au adunat de-a lungul timpului. Am muncit si in momentul de fata, felul in care au tratat jucatorii, care au fost bruscati, eu am incercat sa-i apar. Am plecat de la festivitate pentru ca eu si jucatorii au fost tratati… eu mereu cat o sa fiu antrenor, o sa-mi apar jucatorii. Nu regret nimic din ceea ce fac, pentru ca nu am facut nimic. Eu cand am ceva de spus, o spun in fata. Am plecat si de la meciul cu Al Ittihad la fel", a spus Cosmin Olaroiu la sportro.

Tehnicianul roman a mai afirmat ca nu este dispus sa se intoarca in Romania in cazul in care se va desparti de Al-Hilal.

"Nu discut despre nicio oferta, pentru ca acum sunt aici si discut cu conducerea, care s-a comportant emotionant cu mine. Eu nu sunt o jucarie, le-am spus. Daca ei nu sunt de acord sa plec, atunci sunt obligat sa stau. Am contract pana la finalul sezonului cu Al Hilal. Fotbalul din Romania nu e pe lista mea de prioritati, deci nu ma intorc in Liga I. Nici la nationala nu se pune problema. Acum ma pregatesc sa fac un antrenament cu echipa”, a explicat Olaroiu.

Onlinesport


Olaroiu insista sa plece de la Al-Hilal