Stranieri

Adrian Mutu nu a fost convocat pentru partida Fiorentina - Juventus

Atacantul Adrian Mutu nu a fost convocat pentru partida pe care echipa AC Fiorentina, adversara Stelei in grupele Ligii Campionilor, o va sustine, duminica, pe teren propriu, in fata formatiei Juventus Torino, in prima etapa a campionatului Italiei, informeaza site-ul firenzeviola.it.

Sursa citata noteaza ca Mutu este refacut, dar antrenorul Cesare Prandelli a decis sa nu-l forteze pentru ca accidentarea sa nu recidiveze.

Atacantul Adrian Mutu a suferit o accidentare la un antrenament al echipei nationale a Romaniei. Mutu s-a accidentat la un joc scoala, dupa ce a ratat o executie si a cazut pe spate. Mutu a preluat o minge pe piept, singur in careu, a sutat din voleu dupa care a picat brusc in careu. Dupa ce a primit ingrijiri medicale, Mutu a fost scos de pe teren pe brate si i-a fost pusa o atela gipsata la cot.

Partida AC Fiorentina - Juventus Torino, din prima etapa a campionatului italian, se va disputa duminica, de la ora 21.30.

Sanmartean a debutat ca titular in Eredivisie, dar s-a accidentat din nou

Mijlocasul echipei FC Utrecht, Lucian Sanmartean, a debutat, sambata, ca titular in editia 2008/2009 a campionatului Olandei, dupa ce in precedentul sezon nu a evoluat prea mult din cauza problemelor medicale, insa a parasit terenul dupa mai putin de jumatate de ora, din cauza unei noi accidentari.

Sanmartean s-a transferat la FC Utrecht in februarie 2007, de la Panathinaikos Atena. El a evoluat, insa, foarte rar, din cauza accidentarilor repetate. Cu toate acestea, calitatile sale i-au impresionat pe oficialii de la FC Utrecht, iar in aceasta vara si-a prelungit contractul, desi venea dupa o noua accidentare.

Mijlocasul roman a reusit sa depaseasca problemele medicale, iar sambata a fost titular in meciul cu PSV Eindhoven, din prima etapa a campionatului Olandei, pierdut de FC Utrecht cu scorul de 1-5. Sanmartean a ramas, insa, pe teren doar pana in minutul 27 al intalnirii, cand a fost inlocuit cu Caluwe, din cauza unei accidentari, a carei natura nu a fost, inca, stabilita. Iesirea lui Sanmartean de pe teren a fost primita cu fluieraturi de suporterii echipei FC Utrecht.

Cel de-al doilea jucator roman de la FC Utrecht, Mihaita Nesu, nu a fost inclus in lotul pentru meciul cu PSV Eindhoven, el aflandu-se de prea putin timp la echipa.

Adrian Mihalcea a marcat pentru AEL Limassol

Jucatorul Adrian Mihalcea a marcat un gol in partida pe care formatia sa, AEL Limassol, a castigat-o, in deplasare, in fata echipei Apolon Limassol, scor 3-1 (3-1), contand pentru prima etapa a campionatului Ciprului.

Mihalcea a inscris pentru AEL, in minutul 29 al primei reprize, in urma unei lovituri de pedeapsa, la scorul de 1-1, celelalte goluri ale echipei sale fiind marcate de Oforiquae '3 si Ouon '45. Unicul gol al echipei gazda a fost inscris de Sangoy, in minutul 16, din penalti.

Jucatorul Cristian Ianu a evoluat totate cele 90 de minute ale partidei pe are FC Aarau a pierdut-o, pe teren propriu, in fata formatiei FC Basel, contand pentru etapa a VIII-a a campionatului Elevtiei.

In etapa a XX-a a campionatului Rusiei, Razvan Cocis a fost integralist in meciul pe care Lokomotiv Moscova l-a pierdut, scor 0-2, pe teren propriu, in fata formatiei TSKA Moscova.

Fotbalistul Lucian Dobre a fost integralist in partida pierduta, pe propriul teren, de Tavria Simferopol, cu scorul de 1-3, in fata formatiei Cernomoret Odessa, in etapa a VII-a a campionatului Ucrainei.

Mediafax



Adrian Mutu nu a fost convocat pentru partida Fiorentina - Juventus