Stranieri

Mutu, dorit de Terek Groznii

Proaspat declarat netransferabil de Fiorentina, liderul echipei nationale, Adrian Mutu, este dorit in Cecenia. Temutul presedinte al Ceceniei, Ramzan Kadarov, a declarat ca s-ar simti onorat daca Mutu ar evolua alaturi de Margaritescu, Pancu si Florentin Petre.
"Romania are jucatori puternici, cum ar fi Adrian Mutu si altii. Cu siguranta ca acesti jucatori sunt foarte scumpi, dar noi nu ne-am opune sa-i vedem in echipa", a spus presedintele Ceceniei, Ramzan Kadarov, intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

Referitor la transferul celor trei romani, Andrei Margaritescu, Florentin Petre si Daniel Pancu, Kadarov s-a declarat multumit de jucatorii propusi de Giovani Becali antrenorului Groznai.

"Margaritescu si Petre au jucat deja intr-un meci si nu au dat un randament slab, avand in vedere ca, in acel moment, ei se aflau la echipa doar de trei zile si ca n-au apucat inca sa se adapteze. Suntem convinsi ca acesti jucatori vor progresa pe zi ce trece si vor fi utili in campionat. Pot spune ca desemnarea mea in functia de presedinte al acestui club s-a facut pentru a stabiliza echipa in prima liga. Ar fi bine daca Terek se va clasa la final mai sus de locul zece. Acum, ne aflam la mijlocul clasamentului", a opinat fostul criminal.

Kadarov este la curent cu tot ce misca in fotbalul romanesc si are numai cuvinte de lauda la adresa Ligii conduse de Mitica Dragomir.

"Campionatul romanesc este puternic pe plan european, de vreme ce cluburi precum Dinamo, Rapid sau Steaua se prezinta cu demnitate in cupele europene. Am vazut ca si echipa nationala a Romaniei a evoluat cu succes la Campionatul European", a afirmat Kadarov..

Onlinesport


Mutu, dorit de Terek Groznii