Stranieri

Chivu ramane la Roma

Internationalul roman Cristian Chivu va ramane la AS Roma si in sezonul urmator, dupa spusele agentului sau, Andrea Pretti.

Impresarul lui Cristian Chivu, Andrea Pretti, a dezmintit, intr-o interventie telefonica la un post de radio, ca internationalul roman se va transfera la Juventus in aceasta vara. Pretti ii ataca pe ziaristii din Italia care au umplut numeroase pagini scriind despre transferul lui Chivu la "Batrana Doamna".

"Ar trebui sa fie mai multa seriozitate. Am citit pagini intreci despre o presupusa intelegere cu Juventus, care, de fapt, nici nu exista. Jucatorul vrea sa ramana la Roma si situatia este mult mai calma decat pare", a opinat Andrea Pretti.

Pretti a specificat ca jucatorul roman nu s-a intalnit cu oficialii lui AS Roma pentru a negocia contractul, dar spune ca mai este mult timp inca.

"Mai e destul timp pentru a avea o intalnire cu Roma pentru a negocia contractul lui Chivu si cu siguranta nu e nevoie sa punem acest lucru pe primul loc in agenda inca", a adaugat Pretti.

Agentul lui Chivu recunoaste, totusi, ca a existat o oferta de la Internazionale Milano pentru capitanul nationalei, dar aceasta a picat, iar Chivu este fericit la Roma.

"Nerazzurri au facut o oferta pentru el, dar la sfarsit a picat si Chivu a fost fericit sa ramana la gruparea Giallorossi", a concluzionat agentul lui Chivu.

Onlinesport: Cristian Soitu



Chivu ramane la Roma